Over de juffrouw

Elise blogIk ben Elise, 28 jaar en sinds september 2014 juffrouw van het 3de leerjaar.

Sinds ik mijn eigen klas heb, speur ik het internet af op zoek naar materiaal dat ik kan inzetten in de klas. Er zijn ontzettend veel dingen te vinden die ik maar al te graag gebruik. Ik heb echter zelf ook al heel wat materiaal ontwikkeld. Materiaal dat ik echt bruikbaar vind en waarvan ik het jammer vind dat het enkel binnen mijn 4 klasmuren gebruikt wordt. Omdat ik mijn ideeën graag deel met anderen, heb ik deze site opgericht.

Hopelijk vind je vaak de weg naar mijn site. En als je vragen of opmerkingen hebt, voel je vrij om mij te contacteren.

16 gedachtes over “Over de juffrouw

 1. Els Van Bouwel zegt:

  Hey Elise,
  Ik sta zelf al 13 jaar in het onderwijs en ik herken mezelf helemaal in jou. Vroeger was ik ook urenlang bezig met het verzamelen, uitdokteren en zoeken van materiaal. Sinds ik echter 2 kinderen heb en plusmama ben van nog eens 3 kinderen, moet ik eerlijk toegeven dat de tijd me soms ontbreekt. Daar voelde ik me dan wel schuldig over. De laatste tijd probeer ik er terug wat meer tijd voor te maken. Jij bent een geweldig grote hulp hierin. Ik sta zelf ook in het derde leerjaar. Een welgemeende ‘merci’ voor het delen van je prachtige materiaal.
  Els

  Like

  • Elise zegt:

   Dag Els,
   Wat een mooie woorden, bedankt! Ik probeer er nu van te profiteren dat ik nog relatief veel tijd heb om zelf materiaal te maken en besef dat het niet altijd zo zal zijn. Maar alle beetjes helpen en als ik ze dan ook nog kan delen met mensen zoals jij word ik er helemaal blij van. Het is begrijpelijk dat jij er minder tijd voor hebt met je (plus)kinderen dus doe vooral wat je kan en geniet van wat je kan vinden! Hopelijk kan ik je nog vaak plezieren met materiaal.
   Elise

   Like

 2. Martine zegt:

  Dag Elise,
  net op je site terecht gekomen via klascement. Wat een prachtig materiaal. Ik krijg alweer kriebeltjes, en dat na 21 jaar voor de klas! Fijn dat je al deze materialen met ons wil delen!

  Dikke dank je wel!
  Martine

  Like

 3. Monia Aerts-Verbeke zegt:

  Hey Elise, wat een super leuk materiaal heb jij! Ik stap na 7 jaartjes terug in het onderwijs (2 kindjes later) en krijg door jouw site heel wat inspiratie en bruikbaar materiaal! Ik wou je even vragen wat de leeftijd is in jouw klas? Ik weet nog niet zo goed wat het niveau zal zijn in mijn klasje komend schooljaar maar zal derde leerjaar zijn..
  geniet van je vakantie!! heel goed bezig!!
  Groetjes juf Monia
  PS ik overweeg ook op een blog/website te starten.. maar dat zal nog even op zich laten wachten vrees ik, eerst maar tijd in de klas stoppen!

  Like

  • Elise zegt:

   Hey Monia, fijn om te horen dat je weer in het onderwijs terechtkomt.
   Ik sta ook in het 3de leerjaar, bij de kinderen van 8-9 jaar. Ik vind het zo’n heerlijke leeftijd, ze gaan nog mee in fantasie maar zijn ook al klaar voor een wat serieuzere babbel.
   Tof ook dat je de moeite neemt om even te laten weten dat je apprecieert wat ik doe met ‘De juffrouw zegt’.
   Mocht je een blog opstarten, laat me dan zeker weten waar ik hem kan vinden.
   Groetjes! Elise

   Like

 4. Randy van Leuven zegt:

  Hey juf Elise, wat was ik verbaasd dat ik jouw link tegenkwam op de fb pagina van gewoon wij 😮 . Kyan vond het vorig jaar superleuk in jouw klas, ook toen je nog stage liep in het eerste heb je het super gedaan. Topjuf!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jamel Boujdaini zegt:

  Hoi Elise,
  Ik heb net je site ontdekt en zou graag meer oefeningen willen zien als voorbereiding op het 4de leerjaar.

  Met vriendelijke groeten

  Like

 6. Lien zegt:

  Hoi Elise,

  Ik stap in september over van het 1ste naar het 3de leerjaar.
  Hij jij misschien tips… voor de opstart van de nieuwe klas? (Leuk klasthema, verjaardagen vieren, aankleding van de klas, extraatjes…).

  Groeten,
  Lien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.