Een eenvoudig takenbord

Oh wat erg, het is bijna een jaar geleden dat ik hier iets postte! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, had ik wel een heel goede reden voor de radiostilte hier: in januari is ons dochtertje Marthe geboren. Ik had aansluitend aan mijn bevallingsverlof nog zorgkrediet genomen zodat ik lekker lang thuis kon zijn maar nu begint het wel te kriebelen om terug te starten op school. En dat gekriebel kan voor jullie ook alleen maar voordelen hebben, want ik heb weer veel zin om nieuwe dingen met jullie te delen. En ik begin vandaag alvast met een nieuw takenbord.

Tot nu toe had ik in mijn klas altijd mijn minions-takenbord hangen. In de loop der tijd had ik een paar taakjes laten verdwijnen en waren er ook een paar nieuwe bijgekomen maar al bij al vond ik het een prima ding. Toch raakte ik er een beetje op uitgekeken en vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik besloot in Canva een neutraler takenbord te ontwerpen in de hoop dat ik het langer leuk zou vinden. Ik koos voor niet te veel kleurtjes en tralalaatjes, zodat het niet aan zijn doel voorbij zou gaan.

De eerste 10 taken zijn de taken die bij mij in de klas aan bod komen. Deze taken zijn voor mij voldoende, meer of minder hoeft niet. Op Instagram en Facebook stelde ik de vraag welke taken voor jullie niet mochten ontbreken en zo werd het lijstje nog heel wat langer. Ik heb geprobeerd om alle suggesties in het bestand op te nemen en dat is me bijna gelukt. Sommige voorstellen heb ik niet kunnen toevoegen omdat ik geen gepaste afbeelding kon vinden, en ik wilde ook geen werk afleveren waarvan ik niet tevreden was.

Het takenbord kan je vinden door op onderstaande afbeelding te klikken. (Oh wat is het veel te lang geleden dat ik dit zinnetje typte!)

Takenbord

6 gedachtes over “Een eenvoudig takenbord

 1. nancy zegt:

  heel leuk takenbord ! Dank je wel !
  Kan je het sjabloon delen ?
  Ik mis nog een aantal taakjes :
  – papierdoos
  – vuilbak
  – orde in de spelletjeshoek
  DANK !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.